september 2024

Technische groothandels leveren jaarlijks miljoenen producten aan de bouw, installatiebranche en industrie. 

Met meer dan 4.000 medewerkers zorgen ze ervoor dat materialen vaak dezelfde dag nog op de juiste werkplek aankomen. Dankzij geavanceerde systemen en automatisering blijven technici nooit zonder materiaal zitten, waardoor hun hands-on tooltime wordt gemaximaliseerd. Deze groothandels zijn belangrijke

Technische groothandels leveren jaarlijks miljoenen producten aan de bouw, installatiebranche en industrie.  Lees verder »

Netcongestie. Veel in de media en iedereen heeft er wel een mening over. Maar wat als het uw eigen project raakt? Als u niet kunt beginnen met de werkzaamheden of niet kunt opleveren? 

Een recht op een aansluiting is ‘absoluut’: er is geen tenzij. Van dat recht op een aansluiting moet het recht op transportworden onderscheiden. In beginsel heeft eenieder recht op transport (verzorgd door de netbeheerder). Hier geldt echter wel een tenzij:

Netcongestie. Veel in de media en iedereen heeft er wel een mening over. Maar wat als het uw eigen project raakt? Als u niet kunt beginnen met de werkzaamheden of niet kunt opleveren?  Lees verder »

Scroll naar boven