Gerelateerd nieuws

Bohle presenteert de nieuwe Veribor® accu zuigheffer 

Bohle AG, Europa’s toonaangevende fabrikant en leverancier van glas be – en verwerkingsartikelen, breidt zijn productportfolio uit met de innovatieve Veribor®  accu-zuigheffer. De bijzonderheid: in vergelijking met conventionele zuigheffers met manuele pomp ondersteunt de nieuwe Veribor®  accuzuigheffer de gebruiker met een intelligent, elektrisch veiligheids- en vacuümsysteem. De accu aangedreven pomp – het centrale onderdeel van deze zuigheffer – kan ook worden gebruikt in de reeds jaren verkrijgbare manuele Veribor pompzuigers.

Meer veiligheid

Bij het heffen, dragen en vasthouden van gasdicht materiaal als glas en kunststof, of panelen van hout of metaal met een gewicht tot 120 kg, maakt de slimme zuigheffer handig aanzuigen met één druk op de knop mogelijk. Handmatig pompen is niet langer nodig, wat moeite, energie en tijd bespaart. Als het vacuüm daalt, start de batterij aangedreven pomp automatisch opnieuw. Dit verhoogt niet alleen het gebruiksgemak, maar vooral de veiligheid.

Naast fabrikant van Veribor zuigheffers is Bohle uw totaalleverancier voor alles rondom glas. Van glasbeslag (douche, balustrade en interieur) en industriële snijtechniek tot gereedschappen en allerhande verbruiksartikelen als boor- en slijpartikelen, we leveren meer dan 6.000 artikelen veelal uit voorraad.                                                            

Voor de Benelux: Bohle Benelux BV – info@bohle.nl – +31 318 553151

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven