Gerelateerd nieuws

JavaTherm deuren van Java Deurenfabriek

We zijn verheugd om u kennis te laten maken met onze nieuwe JavaTherm deuren, een toonbeeld van Nederlandse vakmanschap en innovatie. Onze hoogwaardige deuren worden met zorg en precisie vervaardigd bij een van onze productielocaties. Waarom kiezen voor een JavaTherm deur? JavaTherm deuren bieden tal van voordelen, waaronder superieure thermische isolatie maar ook zeker een elegant design. Onze deuren zijn ideaal voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en dragen bij aan een duurzaam en energiezuinig gebouw.

Onze productielocatie, in Velsen, is onze hoofdvestiging. Deze is al sinds 1926 een vertrouwd adres voor de productie van topkwaliteit deuren. Hier worden voornamelijk luxe deuren gemaakt. En niet alleen in onze nieuwe JavaTherm uitvoering, maar ook in het klassieke merbau. Elke deur wordt met precisie en aandacht geproduceerd.

In het Brabantse Geldrop bevindt zich onze productiefaciliteit JDT. Hier worden voornamelijk grote projecten verwerkt. Maar ook stukswerk wordt hier vervaardigd. Ons toegewijde team van vakmensen zorgt ervoor dat elke deur voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. De productieprocessen zijn geoptimaliseerd om efficiëntie te maximaliseren zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Dit resulteert in deuren die niet alleen duurzaam en betrouwbaar zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

 Wij nodigen u uit om meer te ontdekken over onze producten en productieprocessen. Bezoek onze website of neem contact op voor meer informatie.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven