Gerelateerd nieuws

Een + voor mensen met een plus

Soms helpen we andere mensen helpen. Aqua+ heeft daarom een sprinklerinstallatie aan het Nationaal Centrum Paardrijden Gehandicapten, beter bekend als de Bio Manege in Arnhem, gedoneerd en in de stal geïnstalleerd. “Onze paarden zijn van onschatbare waarde. Wanneer er brand uitbreekt weten we nu tenminste dat de paarden veilig zijn”, vertelt bedrijfsleider Karoline Visser van de Bio Manege.

 De Bio Manege is een manege voor mensen met een zichtbare en onzichtbare beperking. “Wij noemen hen mensen met een plus. Deze mensen komen in de manege om te ontspannen of voor hun fysieke en mentale welzijn. Toen we hoorden dat we een sprinklerinstallatie in de stal cadeau kregen, konden we ons geluk niet op”, vertelt de bedrijfsleider.

Karoline: “Nu zijn we een van de twee of drie maneges in Nederland die dit hebben. Wat een luxe! Als een paard in vuur of dichtbij vuur staat dan staat hij stil. Deze installatie ontzorgt ons in geval van nood. De paarden zijn ons grootste goed en ook voor hun veiligheid dragen wij zorg. Aqua+ heeft het hart op de goede plaats zitten, voor zowel mens als dier.”

Klik hier voor de website.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven