Gerelateerd nieuws

Bluedec nu ook leverbaar precies op maat !

Het dunne isolatiemateriaal Bluedec is tegenwoordig ook leverbaar precies op maat. Wij kunnen het voorzien van een houten meubelplaat, gipsplaat of ander plaatmateriaal in verschillende diktes. De houten meubelplaten zijn helemaal afgewerkt en hoeven niet meer te worden gesausd of anderszins afgewerkt te worden. U kunt er desgewenst direct een behang op aanbrengen.

De vensterbanken, leidingen, stopcontacten etc. etc. zijn al allemaal gespaard waardoor een snelle en schone montage mogelijk is. Geen gezaag, geen stof, geen bouwafval, geen lawaai, etc.etc. Snel, schoon, op maat zonder echte overlast voor de bewoner en voor de buren ! Dat is de toekomst ! Met Bluedec is dat nu mogelijk. Van kleine tot grote werken. Laat u verder informeren.   

Bluedec®  en BlueVac vacuum zijn de dunste hoogwaardige isolatieoplossingen op de markt. Omdat het zo dun is, kan het ook op lastige plaatsen worden toegepast. De Bluedec is flexibel, dus uitermate gemakkelijk in gebruik. Het is eenvoudig te snijden of te knippen. Waterafstotend, maar wel dampdoorlatend! Het materiaal blijft ook op lange termijn kwalitatief constant en kan zo weer worden hergebruikt. De BlueVac vacuum platen zijn de harde platen, maar die kunnen we op maat worden gemaakt worden. Afwerking met hout, aluminium, HPL, etc. met toepassingen in dak, wand en vloer, maar ook in deuren, borstweringen ed. Vraag naar de mogelijkheden.  

Kenmerken/unieke eigenschappen :

  • Superieure thermische isolatie: 2 tot 8 maal beter dan concurrerende isolatieproducten;
  • Geringe dikte: dezelfde thermische weerstand bij een fractie van de dikte;
  • Installeren in minder werktijd: gemakkelijk te snijden en passend te maken voor complexe vormen, korte bochten en moeilijk toegankelijke ruimten;
  • Robuust materiaal: Bluedec® is zacht en flexibel, BlueVac is hard en zeer drukvast
  • Kortom : de oplossing als het dun en hoogwaardig moet zijn

www.bluedec.nl

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven